Toimitus, palautukset ja peruutukset

Toimitus

 • Ennen klo 16:00 CET vastaanotetut tilaukset lähetetään samana arkipäivänä varastossa olevien tuotteiden saatavuuden mukaan.
 • Express- ja Economy-toimitusvaihtoehdot ovat saatavilla kassalla, ja niiden toimitusaika vaihtelee 1-5 päivän välillä.

Takuu

Kaikille nettikaupassa myydyille tuotteille myönnetään 1 vuoden valmistajan takuu ostopäivästä alkaen mahdollisia valmistusvirheitä varten. Vuosien kokemuksella ja vahvoilla suhteilla valmistajiimme voimme taata sivuilla myytyjen tuotteiden sopimisen käyttötarkoitukseen 100% varmuudella, tai toimitamme tilalle uuden kappaleen tai palautamme tuotteen hinnan.

Tuotteiden palautus

Jos haluat palauttaa tuotteen, pyydämme palauttamaan sen alla olevilla ohjeilla:

 1. HUOM: Käyttämättömät tuotteet voi palauttaa 4 viikon sisällä lähetyksestä sillä ehdolla että ne ovat avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan ja jälleenmyytävässä kunnossa. 4 viikon jälkeen voimme korvata tai vaihtaa tuotteen (ellei se ole viallinen) ja varaamme oikeuden periä palautusmaksun joistain tuotteista.
 2. Lähetä postia osoitteeseen ilmoittaen tilausnumeronne (esim PFI12345), palautuksen syy ja haluatteko tilalle uuden tuotteen vai rahojenpalautuksen.
 3. Asiakaspalvelumme lähettää RMA-palautusnumeron paluuviestinä (Returned Merchandise Authorisation)..
 4. Tuote tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen niin että RMA-numero on merkitty selvästi paketin ulkopuolelle:

  PSA Parts 
  Bovendijk 216,
  3045 PD Rotterdam

 5. Palautuksen saavuttua lähetämme joko uuden tuotteen tai hyvitämme tuotteen asiakastilillenne ja palautamme sen hinnan.

Tilauksen peruminen

Kauppasopimus on mahdollista perua 7:n työpäivän kuluessa toimituksesta..

 • Jos tilausta ei ole vielä toimitettu, sen voi perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Viestistä tulee käydä ilmi tilauksen viitenumero (esim. PFI12345) ja syy tilauksen perumiseen..
 • Jos on jo toimitettu, mukana toimitettavaan lähetyslistaan tulee kirjoittaa 'Contract Cancellation'. Tuote tulee lähettää takaisin alkuperäisessä pakkauksessaan lähetyslistan kanssa 7 päivän kuluessa.

Suosittelemme palauttamaan tuotteet vakuutetulla postituspalvelulla. Tuotteet tulee palauttaa hyväkuntoisina ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaupan purkamisen yhteydessä Duracell Direct palauttaa tuotteen ostohinnan kun tuote on vastaanotettu. Valinnaisen tilauksen perumisen yhteydessä asiakas on vastuussa lähetyksen toimituskuluista.